AkutFys tilbyder

Hos AkutFys får du personlig fysioterapi med mulighed for sparring mellem konsultationer.
Tryk på ikonerne for at læse, hvorfor AkutFys skal være din fysioterapeut i Aarhus.

Få en tid i dag

Hos en fysioterapeut i Aarhus

For løbere

Specialiseret inden for løbeskader

Online fysioterapi

Lige så effektivt, mere fleksibelt

Akut fysioterapi -
Hos fysioterapeut i Aarhus

Hos AkutFys skal du ikke vente med at komme i gang med din genoptræning. Kontakt os inden kl. 14.00 og få en tid i dag hos en fysioterapeut på klinikken i Aarhus.

Læs mere her

Akut fysioterapi -
Online til hele landet

En god mulighed for dig, der ikke har mulighed for at besøge en af vores fysioterapeuter i Århus, eller hvis du gerne vil have fysioterapeuten “hjem til dig.” 

Læs mere her

Fysioterapi specifikt til løbere

Hos AkutFys har vi specialiseret os indenfor løb. Vi har den nyeste viden fra nationale og internationale kurser, og bruger denne viden til at tilrettelægge et effektivt genoptræningsprogram, så du hurtigt er tilbage til løb. Besøg nogle af landets bedst uddannede fysioterapeuter inden for løb på vores klinik i Aarhus.

Læs mere her

Mange sportsklubber og foreninger har ikke tilknyttet en fast fysioterapeut. Det vil vi gerne lave om på. Vi tilbyder pakker med fordelagtige priser, uddannelse til holdmedlemmer eller trænere og akut fysioterapi under stævner, konkurrencer og træningslejre. Få en fysioterapeut i Aarhus tilknyttet til jeres hold!

Læs mere her

Hvad siger vores kunder?
5/5
 • positive review  Jeg var noget betænkelig før første konsultation - for hvordan kan Akutfys vurdere om jeg har hælspore blot ved hjælp af en online konsultation? Jeg må ærligt sige, at det kan de! Det er meget professionelt og gode vejledninger. De er med på sidelinjen - også selvom der er noget tid til næste konsultation. Jeg har altid kunnet skrive via messenger eller mail, hvis jeg var i tvivl 🙂 Kæmpe anbefaling fra mig 🙂

  Betina Christensen Avatar Betina Christensen
  16. juni 2020
 • positive review  Kan klart anbefales! Jeg har gået hos Asger 3 gange med smerter i mit baglår. Der var allerede stor bedring efter første behandling, og efter anden behandling var de stort set væk. Super godt forløb 👍🏻

  Maja Lykkefold Avatar Maja Lykkefold
  22. februar 2021
 • positive review  Kort tid efter jeg kontaktede AkutFys, havde jeg første konsultation. Jeg blev taget godt og professionelt imod, og jeg oplevede min behandler som værende grundig og lyttende til mine problematikker, smerter og ønsker. Sammen lavede vi en plan, og jeg er undervejs blevet superviseret online med mulighed for at komme på klinikken. Allerede inden for de første 14 dage har jeg oplevet øget muskelmasse og reducering af smerte. Jeg glæder mig til resten af forløbet og har ikke fortrudt, at jeg valgte AkutFys, som netop er specialister i løbeskader. 🤩

  Pernille Stampe Geisler Avatar Pernille Stampe Geisler
  2. juni 2020
 • positive review  AkutFys sætter den enkelte i centrum! Man føler sig velkommen i klinikken, og de tager sig tid til at sætte sig ind i de problemer, man kommer med, og giver en masse gode råd, vejledning og øvelser til at komme i bedring. Jeg vil helt klart vende tilbage!

  Louise Falk Pedersen Avatar Louise Falk Pedersen
  18. november 2020