Spring til indhold

AkutFys tilbyder

Hos AkutFys får du personlig fysioterapi med mulighed for sparring mellem konsultationer.
Tryk på ikonerne for at læse, hvorfor AkutFys skal være din fysioterapeut i Aarhus.

Få en tid i dag

Hos en fysioterapeut i Aarhus

For løbere

Specialiseret inden for løbeskader

Online fysioterapi

Lige så effektivt, mere fleksibelt

Akut fysioterapi -
Hos fysioterapeut i Aarhus

Hos AkutFys skal du ikke vente med at komme i gang med din genoptræning. Kontakt os inden kl. 14.00 og få en tid i dag hos en fysioterapeut på klinikken i Aarhus.

Læs mere her

Akut fysioterapi -
Online til hele landet

En god mulighed for dig, der ikke har mulighed for at besøge en af vores fysioterapeuter i Århus, eller hvis du gerne vil have fysioterapeuten “hjem til dig.” 

Læs mere her

Fysioterapi specifikt til løbere

Hos AkutFys har vi specialiseret os indenfor løb. Vi har den nyeste viden fra nationale og internationale kurser, og bruger denne viden til at tilrettelægge et effektivt genoptræningsprogram, så du hurtigt er tilbage til løb. Besøg nogle af landets bedst uddannede fysioterapeuter inden for løb på vores klinik i Aarhus.

Læs mere her

Mange sportsklubber og foreninger har ikke tilknyttet en fast fysioterapeut. Det vil vi gerne lave om på. Vi tilbyder pakker med fordelagtige priser, uddannelse til holdmedlemmer eller trænere og akut fysioterapi under stævner, konkurrencer og træningslejre. Få en fysioterapeut i Aarhus tilknyttet til jeres hold!

Læs mere her

Hvad siger vores kunder?
5/5
 • positive review  Jeg havde en fantastisk god oplevelse hos Asger her i fredags. Jeg lå i sengen med et skut hold i lænden og var bange for, at det måske var et diskosprolaps. Jeg kontaktede AkutFys og var så heldig at få en akuttid tre timer senere. Asger arbejdede med min lænd og jeg fik nogle øvelser til at løsne op de næste dage og også nogle, som jeg kan lave for at forebygge at jeg får de samme problemer igen. Vi aftalte, at jeg nok var selvkørende derfra og at jeg kun skulle have en efterfølgende behandling, hvis jeg havde brug for noget sparring ift min videre træning. Dagen efter var mine smerter reduceret så meget at jeg næsten var på mit normale funktionsniveau. Så fedt! Desuden fik jeg dagen efter bahandlingen en mail med alle detaljerne, øvelserne og alt andet, vi talte om. Det er super fedt, da jeg derfor ikke behøvede at tage noter undervejs eller være bange for, om jeg skulle glemme vigtige detaljer Det er i øvrigt tydeligt, at Asger er rigtig godt inde i sit fag, og at han har en moderne og opdateret tilgang, som er baseret på den nyeste viden. Jeg har også på fornemmelsen, at han aktivt søger den nyeste viden og de bedste øvelser, og at han derfor også bliver ved med at være opdateret. Jeg kan på det kraftigste anbefale at bruge AkutFys ud fra min oplevelse i fredags og vil selv tage fat i dem, hvis jeg får behov.

  Esben Madsen Avatar Esben Madsen
  11. april 2021
 • positive review  Jeg har gået ved Asger med smerter i min fod efter løb. Han er virkelig grundig i sin undersøgelse for at finde frem til problemet, og allerede efter et par dage med de øvelser han gav mig, så var det betydelig bedre! Man kan virkelig mærke at han brænder for det han laver! Og så er det i det hele taget bare genialt med en Akutfys 👏🏻 Jeg kommer i hvert fald igen hvis jeg skulle have brug for en fys en anden gang.

  Simone Juulsgaard Givskov Avatar Simone Juulsgaard Givskov
  10. september 2020
 • positive review  Efter 2 sessioner, er jeg kun blevet bekræftet i, at det var det helt rigtige at kontakte Akutfys for hjælp til at komme tilbage på benene efter min #diskusprolaps. Kompetent vejledning, god sparring omkring alle mine bekymringer/spørgsmål, øvelser med afsæt i mine behov og remedier og en tydelig fornemmelse af, at min behandler hepper på mig. - og alt sammen i tryghed hjemme i min egen stue. Jeg kan kun anbefale denne behandlingsform.

  Anette Hassing Avatar Anette Hassing
  27. april 2020
 • positive review  Jeg hørte om Asger, fra Akut Fys, igennem min kæreste, som varmt anbefalede ham, efter hendes forløb. Først og fremmest, vil jeg sige at det har været over al forventning, og resultaterne har været fantastiske! Udover det, så er jeg også rigtig tilfreds med den personlige service, som Asger yder. Han svarer hurtigt på mails, hvis du har sprøgsmål, og følger selv op, af egen interesse. Samtidig er han også dejligt fleksibel ift aftale tidspunkter, aflysninger, osv. Lige til slut, så er han også nem at snakke med, og kan formidle tingene, så alle kan følge med. Så hvis du trænger til en helt igennem god gang fysioterapi, med et personligt touch, så kontakt Asger!

  Andreas Juulsgaard Givskov Avatar Andreas Juulsgaard Givskov
  17. september 2020