Spring til indhold

AkutFys tilbyder

Hos AkutFys får du personlig fysioterapi med mulighed for sparring mellem konsultationer.
Tryk på ikonerne for at læse, hvorfor AkutFys skal være din fysioterapeut i Aarhus.

Få en tid i dag

Hos en fysioterapeut i Aarhus

For løbere

Specialiseret inden for løbeskader

Online fysioterapi

Lige så effektivt, mere fleksibelt

Akut fysioterapi -
Hos fysioterapeut i Aarhus

Hos AkutFys skal du ikke vente med at komme i gang med din genoptræning. Kontakt os inden kl. 14.00 og få en tid i dag hos en fysioterapeut på klinikken i Aarhus.

Læs mere her

Akut fysioterapi -
Online til hele landet

En god mulighed for dig, der ikke har mulighed for at besøge en af vores fysioterapeuter i Århus, eller hvis du gerne vil have fysioterapeuten “hjem til dig.” 

Læs mere her

Fysioterapi specifikt til løbere

Hos AkutFys har vi specialiseret os indenfor løb. Vi har den nyeste viden fra nationale og internationale kurser, og bruger denne viden til at tilrettelægge et effektivt genoptræningsprogram, så du hurtigt er tilbage til løb. Besøg nogle af landets bedst uddannede fysioterapeuter inden for løb på vores klinik i Aarhus.

Læs mere her

Mange sportsklubber og foreninger har ikke tilknyttet en fast fysioterapeut. Det vil vi gerne lave om på. Vi tilbyder pakker med fordelagtige priser, uddannelse til holdmedlemmer eller trænere og akut fysioterapi under stævner, konkurrencer og træningslejre. Få en fysioterapeut i Aarhus tilknyttet til jeres hold!

Læs mere her

Hvad siger vores kunder?
5/5
 • positive review  Jeg har haft super god oplevelse med online konsultation! Klar anbefaling herfra😁💪🏼

  Cecilie Berg Gotfredsen Avatar Cecilie Berg Gotfredsen
  11. juni 2020
 • positive review  Masser af stjerner herfra ⭐️ Jeg kom ind med et hold i ryggen og kunne nærmest ikke bevæge mig. Asger var god til at finde nogle øvelser, som jeg kunne lave smertefrit og allerede under behandlingen kunne jeg mærke bedring. Nu få dage efter er jeg næsten smertefri. Tak for god, professionel og ikke mindst hurtig behandling - jeg fik en tid kun 30 minutter efter, jeg ringede👌🏻

  Laura Vinding Dueholm Avatar Laura Vinding Dueholm
  7. september 2020
 • positive review  Rigtig god service! Efter konsultation var der stadig meget fokus på genoptræning, selvom man kun havde besøgt Asger én gang. Klar anbefaling herfra!

  Emil B. Cramon Avatar Emil B. Cramon
  30. juni 2020
 • positive review  Jeg var noget betænkelig før første konsultation - for hvordan kan Akutfys vurdere om jeg har hælspore blot ved hjælp af en online konsultation? Jeg må ærligt sige, at det kan de! Det er meget professionelt og gode vejledninger. De er med på sidelinjen - også selvom der er noget tid til næste konsultation. Jeg har altid kunnet skrive via messenger eller mail, hvis jeg var i tvivl 🙂 Kæmpe anbefaling fra mig 🙂

  Betina Christensen Avatar Betina Christensen
  16. juni 2020