Spring til indhold

Online Fysioterapi

Her kan du læse mere om fordelene ved online fysioterapi, hvad en online konsultation vil indeholde, og hvordan det fungerer.

Hvis du har yderlige spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os her.

Praktisk

Du sparer tid på transporten.

Du slipper for transporttid og venteværelse.

Effektivt

Vi kan udrede, vejlede og behandle online.

Vores erfaring er, at vi kan tilbyde samme høje kvalitet online som fysisk. 

Nemt

Nemt at opsætte på alle devices.

En online konsultation kræver kun internetforbindelse, en computer, tablet eller mobil. 

Hvorfor er online fysioterapi praktisk?

Online slipper du for transportiden og kan modtage din konsultation i eget hjem. Det er nemt at få online fysioterapi til at passe ind i en ellers travl kalender. Vi er fleksible og kan tilbyde online fysioterapi både morgen, middag og aften samt i weekenden.

"Jeg var lidt skeptisk da det forgik over nettet. Men det hele var jo til UG både rådgivning, træningsvejledning og øvelser."
Jørgen Jussila
-Efter online forløb
Akut fysioterapi

Ligeså effektivt som fysisk!

Igennem en bevægelsesbaseret udredning kan vi give dig en præcis diagnose på dit problem. Online er vi i ligeså høj grad i stand til at vejlede og rådgive omkring din problematik samt igangsætte og instruere i specifikke øvelser.  

Det bedste redskab, vi som fysioterapeuter har til at diagnosticere, er patientens historie og skadesforløb, hvilket vi uden problemer kan arbejde ud fra online. Derudover ved vi, at den mest effektfulde behandling består i grundig vejledning, hjælp til træningsplanlægning og instruktion i relevante øvelser. Netop disse behandlingsredskaber kan vi også tilbyde online, hvilket garanterer en høj kvalitet!

Online fysioterapi er nemt!

Har du bestilt en tid til en online konsultation, vil du kort forinden modtage et link til et online forum. Ved at klikke på linket bliver du derigeret videre og konsultationen kan starte. Med andre ord, det er nemt, enkelt og kræver kun en internetforbindelse!   

Other Projects

Lyder online fysioterapi som noget for dig?

Så er du velkommen til at kontakte os for at bestille en tid. Skulle du have nogen spørgsmål, må du også meget gerne kontakte os.