Spring til indhold

Fysioterapeuter med speciale i løb - Nu endnu mere specialiseret i løb

Vi har taget al vores erfaring med løbere og løbeskader med over i vores nye projekt udelukkende målrettet løbere.

Et projekt vi har valgt at kalde LøberLab!

Besøg vores nye sider www.LøberLab.dk eller på vores sociale medier ved at klikke herunder.

Uanset om du har døjet med smerter igennem mange år, eller om skaden er opstået for nyligt, kan vi hos LøberLab hjælpe dig sikkert tilbage til løb!

Fysioterapeut med speciale i løb

Hvorfor vælge en fysioterapeut med speciale i løb?

Hvis du som løber bliver skadet, og smerter holder dig fra at løbe, er det vigtigt, at du finder en fysioterapeut, som har specialiseret sig indenfor løb, løbeskader, løbetræning og løbestil.  Hos AkutFys bruger vi vores ekspertise til at hjælpe mennesker igang med, eller tilbage til, løb uanset målsætning. På baggrund af den nyeste viden, og vores erfaring, lægger vi sammen med dig en plan, der indeholder løbetræning, styrketræning og tekniktræning, som skal få dig op på det niveau, du ønsker, uanset om det er 5km, marathon eller alt der imellem!

Løbestilsanalyse som det burde være

Hvis du er vant til at løbe ude på landevejen eller i skoven, har du måske undret dig over, at man udfører løbestilsanalyse på et løbebånd. Det har vi også. Derfor har vi udviklet en brugervenlig metode til at optage din løbestil, der hvor du løber. Vi laver analysen, og bruger den viden vi får i det videre arbejde mod at få dig videre fra skaden eller smerterne.

Kontakt os for at høre mere om metoden eller besøg os på sociale medier, hvor vi viser hvordan det gøres.

Fysioterapeut med speciale i løb

Hvorfor vælge en fysioterapeut med speciale i løb?

Ved at vælge en fysioterapeut med speciale i løb hos AkutFys, sikrer du dig at få et optimalt genoptræningsforløb, hvor du samtidig har mulighed for at løbe så meget som muligt. 

Vi vægter en aktiv tilgang, og sørger for at holde dig i bevægelse, mens vi sikrer os, at skaden har de bedste forudsætninger for heling.

5/5


"Kort tid efter jeg kontaktede AkutFys, havde jeg min første konsultation. Jeg blev taget imod af professionelt personale. Jeg oplevede at min behandler var grundig, og han lyttede til min historie og min problematik, smerter og ønsker. Sammen lagde vi en plan, og jeg er undervejs blevet superviseret online med mulighed for at komme på klinikken. Allerede inden for de første dage har jeg oplevet øget muskelmasse og reducering af smerter. Jeg glæder mig til resten af forløbet, og jeg har ikke fortrudt, at jeg valgte AkutFys, som netop er specialiseret i løbeskader"
Pernille
Kunde efter online forløb