Spring til indhold

Akut fysioterapeut

Her kan du læse mere om, hvad vi mener, når vi taler om vores akut fysioterapeut. Hos os dækker “akut” over behovet, og ikke typen af skade. Har du brug for en fysioterapeut i dag, kan vi hjælpe dig.

Akut fysioterapeut

Få en tid samme dag

– Også uden for normal arbejdstid.
Du kan blive set, når det passer dig.

Vi garanterer en tid indenfor 24 timer enten på klinikken i Århus eller online.

Hurtig udredning

Sikrer kortere skadesforløb

Tidlig indsats = bedre forløb.
Det viser al erfaring!

Hvorfor vente når man kan få svar og komme igang allerede i dag?

Behandlingsplan

Individuelt tilpasset plan

Uanset om dine smerter er nyopståede eller længerevarende, kan vi starte dit forløb i dag og få dig tilbage på rette spor.

Hvorfor vælge akut fysioterapi?

Fordi det giver mening at starte din genoptræning med det samme! Vi kan tilbyde tider samme dag i langt de fleste tilfælde. Vi tror på, at det er bedre at starte i dag end i morgen. Derfor garanterer vi også, at du kan få en tid indenfor 24 timer. Så kan vi starte forløbet enten online eller på vores klinik i hjertet af Århus.

AkutFys - Fysioterapeut i Aarhus

Du får hurtig udredning!

Det er igen og igen bevist, at tiden er kritisk, når det kommer til udredning og genoptræning. Jo hurtigere du bliver udredt, des hurtigere kan du begynde på din genoptræning. Jo før du begynder på din genoptræning, jo hurtigere er du tilbage til løb, fodbold, familieliv, eller hvad nu dine smerter holder dig fra.

Akut fysioterapi kan derfor hjælpe dig ved at få dig hurtigt igang og hurtigt videre. Hos AkutFys anvender vi den nyeste viden til at udrede og behandle dig. Derudover får vi lagt en plan, der med garanti, får dig stærkt tilbage.

En konkret behandlingsplan!

Det bedste redskab, til at få dig hurtigt videre, er en præcis og ambitiøs behandlingsplan. Gennem en grundig udredning finder vi frem til de vigtigste fokuspunkter for behandlingsplanen. Det involverer næsten altid gradvis eksponering og målrettet styrketræning. Det skal sørge for, at du kommer hurtigt videre og holder dig skadesfri i fremtiden. 

Har du akut behov for en fysioterapeut?

Så er du velkommen til at kontakte os for at bestille en tid. Skulle du have nogen spørgsmål, må du også meget gerne kontakte os.