Spring til indhold

Mere info

Booking

Få svar på dine spørgsmål vedrørende booking og visitering.

Forløb & pris

Her kan du læse mere om vores forløb, priser og afbudsregler.

Henvisning & tilskud

Hvis du er i tvivl, om du kan få dækket prisen på behandlingen.

AkutFys - Fysioterapeut i Aarhus

Vores mål

At yde den ypperste service indenfor fysioterapi og samarbejde med dig, til du kommer helt i mål med din genoptræning!

Vi sætter en ære i, at vores kunder ved, at de kan få en tid med det samme. Man skal ikke vente på at komme igang med sin genoptræning. Tidlig opstart sikrer hurtig tilbagevenden, til det du elsker!

Vi kan hjælpe både i klinikken og online. Dette gør vi gennem en bevægelsesbaseret diagnosticering, skræddersyet behandlingsplan med et aktivt fokus, og råd og vejledning, der sikrer, at dit forløb bliver så kort som muligt. 

Hvordan er vi anderledes?

Vi skiller os ud ved at være tilgængelig for dig fra første kontakt. Du kan få en tid indenfor 24 timer. Mellem konsultationerne har vi løbende dialog omkring dine fremskridt. Vi ved, at et behandlingsforløb, der involverer dig, og giver dig kompetencer til at håndtere egen skade og træning, er et forløb med stærke resultater, og som holder i længden!

Mød holdet bag AkutFys

Asger Jensen

Fysioterapeut og medejer

Asger J har en kandidatuddannelse i muskuloskeletal fysioterapi fra Aalborg universitet. Arbejder i høj grad med løbere i LøberLab

Nikolaj Brinch Noe

FYSIOTERAPEUT OG MEDEJER

Nikolaj er efteruddannet inden for længerevarende smerter og genoptræning.  Arbejder også i høj grad med løbere i LøberLab

Asger Thorsen

Fysioterapeut

Asger T er også uddannet personlig træner og arbejder hos ACT GYM. Derudover brænder han for manuel behandling.

Booking

Kan jeg få en tid allerede idag?
– Ja i de fleste tilfælde vil det være muligt med en tid samme dag. Vi kan have travlt, hvor det ikke kan lade sig gøre, men vi garanterer en tid indenfor 24 timer*.

Hvor lang tid varer en konsultation?
Første konsultation varer i omegnen af 60 minutter. Her stilles en diagnose, lægges en plan og behandlingen igangsættes. 
– Opfølgende konsultationer varer typisk 30 min. 

Hvordan booker jeg en tid hos AkutFys?
– Vi foretrækker, at du skriver til os på Messenger. Du kan også ringe eller sende en mail. Læs mere her

Varertager I kun akut opståede skader?
– Vi varetager alle skader og smerter i kroppen. Hos os beskriver ordet akut ikke skadens karakter, men kundens behov. Vi er der for dig, hvis du har et akut behov.

* Der kan  være undtagelser i weekender, helligdage og ferie.

Forløb & pris

Hvad består et behandlingsforløb hos AkutFys af?
– Hos AkutFys består et forløb typisk af en konsultation af udredende karakter. Vi har mulighed for at tilbyde en konsultation på klinikken eller online.
– Vi sørger altid for en grundig udredning og diagnosticering af din problematik. Vi yder behandling, træning samt råd og vejledning, der hjælper dig bedst og hurtigst muligt videre. Vi sætter altid den enkelte kunde i fokus og tilpasser behandlingen, så den passer til dig og dine behov.

Hvad koster en konsultation hos AkutFys?
– Førstegangs konsultation: 649.-
– Opfølgende konsultationer: 349.-
– Opfølgende online konsultationer: 299.-
*Tillæg på weekender og helligedage er 200.-

Kan jeg få lavet en løbestilsanalyse?
– Ja det kan du bestemt. Vi har udviklet en smart og lettilgængelig metode til at filme dit løb udendørs i dine vante løbeomgivelser. Du kan læse mere om, hvordan vi laver en løbestilsanalyse her.

Hvad koster en løbestilsanalyse?
– Ydelsen koster i alt 995.- og består af en konsultation, hvor vi filmer dit løb og herefter en opfølgende konsultation, hvor vi kigger på analysen og snakker om fundene. Er du medlem af Danmark kan du få 176 kr. i tilskud til ydelsen. 

Hvordan fungerer online fysioterapi?
– Online konsultationer foregår via. et videoopkald på din computer, tablet eller telefon. Vi har gode erfaringer med online forløb og behandlingen er den samme, da vi sjældent anvender passive teknikker som massage, tape, akupunktur eller anden behandling af symptommodificerende karakter. Vi behandler ikke symptomer, men selve problemet!

Hvornår skal jeg melde afbud, hvis jeg er forhindret i at møde op til min tid?
– Afbud skal meldes pr telefon, mail eller messenger senest om morgenen kl 07.00 samme dag.
– Overvej om konsultationen kan afvikles som online konsultation, da for sent afbud eller udeblivelse koster 299.-

Henvisning & tilskud

Skal jeg have henvisning fra min læge for at komme i forløb hos AkutFys?
– Nej! Vi mener, at alle med akut behov for udredning og behandling hos en fysioterapeut skal have direkte adgang. Du slipper altså for ventetiden hos lægen og en konventionel klinik. Det betyder, at du ikke får tilskud fra det offentlige. Vores tilgang betyder, at du kan nøjes med få konsulationer  og en samlet pris, der matcher fysioterapi inden for sygesikringen. Kontakt os endelig for at høre mere om vores tilgang. 

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikring Danmark?
– Ja, man kan få tilskud til fysioterapi, uanset om man har henvisning eller ej. Tilskuddet er ca. 133.- til første konsultation og 88.- til opfølgende konsultationer. Du kan læse mere om Danmark og tilskud her

Betaler min forsikring for mit forløb hos AkutFys? 
– De fleste forsikringsselskaber dækker helt eller delvist. Forsikringsbetingelser varierer fra selskab til selskab, hvorfor du bedes kontakte dit forsikringsselskab for at være sikker. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af det.